Cyrano Panzió és Vendégház

cyranovendeghaz@gmail.com

8314 Vonyarcvashegy, Berzsenyi utca 36.

06 70 381 3660

ELÉRHETŐSÉGEINK


Impresszum - nyilatkozatokCégnév: Krokko-H Bt.

Cím: 8314 Vonyarcvashegy, Berzsenyi Dániel utca 36.

Adószám: 20309459-1-20

Tel.: +36 70 381 3660

Design, struktúra: Cyrano Panzió tervezésében

A weboldalt programozta: Horváth Ákos


Jogi nyilatkozat


A cyranopanzio.hu weboldalán elérhető szolgáltatások használatával a felhasználó elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A cyranopanzio.hu weboldalai, azok tartalma, illetve bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a cyranopanzio.hu tulajdonosa jogosult. A cyranopanzio.hu tartalma egészének vagy részeinek bármilyen formában történő felhasználása - különösen reprodukálása, átruházása, terjesztése, átdolgozása vagy tárolása - a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos. A cyranopanzio.hu tulajdonosa hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak a saját, személyes használat körében a felhasználó számítógépén történő tárolásához, illetve kinyomtatásához.

A cyranopanzio.hu weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a weboldalon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a cyranopanzio.hu tulajdonosa nem vállal felelősséget. A cyranopanzio.hu weboldalon elérhető szolgáltatások igénybevétele kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A cyranopanzio.hu fenntartja a jogot a weboldal tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő módosítására, átdolgozására vagy kiegészítésére, illetve hogy a weboldal egészének vagy egyes részeinek elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A cyranopanzio.hu nem garantálja, hogy a weboldalhoz vagy egyes részeihez való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért való felelősséget a cyranopanzio.hu kizárja.

A cyranopanzio.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a cyranopanzio.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak, illetve a szálláshellyel kapcsolatos információkat szolgáltatnak.

Amennyiben a hatályos jogszabályok szerint a jogi nyilatkozat bármely feltétele érvénytelennek minősülne, az nem érinti a többi feltétel érvényességét.

A cyranopanzio.hu tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.


Adatvédelmi nyilatkozat


Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-89025/2015.

cyranovendeghaz@gmail.com

8314 Vonyarcvashegy, Berzsenyi utca 36.

06 70 381 3660

(placeholder)